Klik hier voor de folder van de Haori.

SEIYA

Ervaar de stilte. Een ongestoorde nachtrust, een serene woonkamer om een boek te lezen of een rustig kantoor om geconcentreerd te kunnen werken; SEIYA creëert op zeer stille wijze het ideale klimaat tijdens al uw bezigheden. Het instapmodel in het assortiment wandmodellen van TOSHIBA is daarnaast ook nog vriendelijk voor het milieu met zijn lage verbruikskosten en verwarmingsmogelijkheid. De SEIYA (Japans voor ‘stille nacht’) is een wandmodel waarmee het binnenklimaat in huis of in de klein-zakelijke toepassing optimaal geregeld kan worden. Naast een strakke vormgeving is de SEIYA een buitengewoon zuinige en onderhoudsvriendelijke airconditioner die beschikbaar is in diverse vermogensklassen. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SEIYA blijft in elke klasse bescheiden afmetingen behouden. Bediening vanaf elke willekeurige plek is zelfs mogelijk middels een optionele wifi toepassing.

Klik hier voor de folder van de Seiya

KAZUMI

Wandmodel Kazumi; zeer geschikt voor thuis maar ook in de klein-zakelijke toepassing te gebruiken. Strakke lijnen en een matte afwerking maken hem geschikt voor elk interieur. Dit model zorgt op elk moment van de dag, het gehele jaar door, op zeer energiezuinige wijze voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat.
Kazumi is een van de stilste airco’s op de markt, zowel binnen als buiten. Met een maximale geluidssterkte van 40 dB(A) buiten is (nacht)rust gegarandeerd, ook voor de buren. De uitgebreide, verlichte en goed leesbare bediening biedt op gebruiksvriendelijke wijze toegang tot alle extra’s. Een weektimer geeft de mogelijkheid een weekprogramma in te stellen dat past bij al je wensen en eisen. Kazumi kan ook via wifi aangestuurd worden met de handige Toshiba Home AC Control app, een internetverbinding is alles wat nodig is.

Klik hier voor de folder van de Kazumi

 

MULTI-SPLIT SYSTEEM

Indien je airconditioning nodig hebt voor meer dan één ruimte is een multi-splitsysteem de oplossing. Tot vijf ruimten kunnen gekoeld en verwarmd worden met één systeem. Maximaal vijf binnendelen worden aan één buitendeel gekoppeld maar zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het assortiment binnendelen biedt verschillende modellen die onderling gecombineerd kunnen worden afhankelijk van je wensen en de toepassingen. Zo kan voor elke ruimte het meest geschikte model gekozen worden.Elk binnendeel in een multi-splitsysteem heeft een eigen afstandsbediening, bediening via een smartphone of tablet is ook mogelijk. Multi-splitsystemen kunnen zowel zakelijk als in huis worden toegepast. Welke combinatie ook gekozen wordt, in elke uitvoering is het TOSHIBA multi-splitsysteem een energiezuinige oplossing voor koelen én verwarmen.

Klik hier voor de folder van een Multi-split systeem

DAIKIN STYLISH

De Daikin Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in ieder interieur past. De Stylish is slechts 189 mm diep: het dunste systeem in het marktsegment voor stijlvolle wandmodellen. Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor ongeëvenaard comfort, rendement, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
De Stylish heeft de Good Design Award gewonnen door de combinatie van innovatieve uitstraling en functionaliteiten. Het ontwerp van Stylish is geïnspireerd op zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara.
Met deze prijs wordt ook erkend dat de Stylish de nieuwe standaard zet op het gebied van comfort en rendement in de HVAC-R-sector.

Klik hier voor de folder van de Daikin Stylish