Uw Airco thuis: van slaapkamer tot zolder, van woonkamer tot werkruimte.

Of het nu gaat om het beheersen van het klimaat in uw woon- of slaapkamer, zolder, werkkamer of in uw gehele woning. Variërend van verrijdbare airconditioners en (multi)splitsystemen tot een compleet centraal systeem. Ideale methoden om ruimten te koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Het zijn allemaal flexibel toepasbare en gebruiksvriendelijke systemen met een zeer laag geluidsniveau en een compact en eigentijds design. Als er sprake is van één vertrek, dan biedt een splitsysteem de oplossing. Dit systeem bestaat uit twee delen. De binnenunit (wand- of vloermodel) zorgt voor circulatie, koeling of verwarming en ontvochtiging van de ruimtelucht. De buiten opgestelde condensing unit geeft de opgenomen warmte af aan de buitenlucht. Dunne koudemiddelleidingen zorgen voor de onderlinge verbinding. Indien er sprake is van meerdere vertrekken biedt een multisplit systeem een eenvoudige oplossing. Het principe is hetzelfde als het hierboven beschreven split systeem met als voordeel dat er meerdere binnenunits op de buitenunit aangesloten kunnen worden.

Luchtkwaliteit verbeteringsfuncties

Eén op de 7 Nederlanders is allergisch of zal het ooit worden. Het meest bekend zijn hooikoorts en astma, maar er zijn ook nog andere verschijningsvormen. Daarom werken de fabrikanten continu aan het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen een ruimte. Diverse binnenunits zijn daarom voorzien van stoffilters en anti-allergie filters die schadelijke elementen neutraliseren.

De filters combineren 3 functies in één:

1. anti-allergie

2. anti-virus

3. anti-bacteriën

Hierdoor is de ruimte altijd schoon en gezond.

De filters neutraliseren pollen, huismijt en hun afvalstoffen. Meer dan 99% van de allergieën worden in de filters geneutraliseerd, doordat de allergie omkapselt wordt door een polymeer laagje. Zelfs bij inademen is de allergie hierdoor niet meer schadelijk voor het lichaam.

Met airconditioning maakt u dus een bewuste keuze om het binnenklimaat te beheersen. De ruimte waarin u woont, slaapt of werkt kunt u koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en desnoods van verse buitenlucht voorzien.

Meer weten, of benieuwd naar hoe onze airconditioningsystemen in jouw situatie passen? Neem vrijblijvend contact op.